• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Продавам сет 6982 Explorien Starship в доста добро състояние

Започната от Dmitri, 11, Декември, 2025, 11:19:18 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Dmitri

Привет, мисля да продам една класика в космическата ( pun intended ) серия Space, от далечната 1996та година - 6982 Explorien Starship.
Сета е в много добро състояние, избелели не мисля, че има.  Винаги съм го държал зад затворена врата на секцията, без цигарен дим, както и другите ми такива сетове, мисля е нормално, бялото на много стари ми харесва, но на 30г сет не мога.
Върви с кутия, според мен бая добро състояние, има пластик фолиото, което за определени хора е full completion, хора всякакви).
Всички части с лепенка и частите със стикери са в перфектно състояние, в сета единствено съм сменял една лепенка, дойде със tile'a.  Всички други части за момента са измити и се сушат.  Следва да видя за липси, не би трябвало, но да видим.

Инструкции има, но по спомен.  Инструкции държа на забутано, 10/10 си бяха, стига да ги намеря.

Спомням си когато открих Владо и форума му, благодарско за което Владо, имаше аукцион продажби, нали не греша?  Мисълта ми е, класически добър сет си е ( там с чинийките червена и синя как показва различно върху 2x2 tile'a... космос), самата му големина сглобен - епичен, крилата функция не помня подобна, мани мани хахах ), определено колекционерски и ако липсва в на повече от един човек колекцията, би било изгодно за всеки един аукцион.

Снимки на всичко на светло.  Ааа и големите trans панели са мисля 9.5/10 ако не 10/10, тях вече съм ги пакетирал, че и тях не мих както тези с принт или стикер.

Мнения?

Иначе отива на пазара, че ми трябва 42206 Technic Red Bull'a за подарък, детето порасна и го изпуснах и стане фен на Ф1, заради пилота ще да е, тя бая Friends се радваше и играеше като по-малка, а то какво стана ))
42206 бих го купил и не нов между другото ако някой мисли го продава.

Dmitri