• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

MOD: Разширяване на Lego Creator 4996 - Плажната Къща

Започната от Morpheus, 21, Септември, 2010, 07:14:59 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Morpheus

Преди време се сдобих със сет 4996 : Beach House, мина известно време и го построих, след поставянето на последните детайли реших, че ще се наложи малко модификация на сета. Главното беше прехвърлянето на къщата върху плочка 32х32 и добавянето на гараж/навес. За съжаление нямам детайли в подходящите цветове и съм ползвал наличното, по натам ще оеднаквяваме и обзавеждаме  ;D . Та ето я и модификацията:

vladoniki

Подобренията на сета са се получили страхотно. След уеднаквяване на цветовете ще се получи поразяваща къща. Най-слабото място на 4996 си е липсата на място за кола - решил си проблема изключително хитро.

C-3po

Божидар Иванов или БДЖ

vladoniki

Искам да покажа и малкия събрат на 4996 - 7796 House.

Стчето е симпатично и не заема място.  :)

Stey

Ха това малкото е доста яко! Май се запали да правих различни в цвят или мащаб проекти  :D
Стоян В.Б.

vladoniki

Цитат на: Stey - 06, Декември, 2011, 02:29:57 PM
Ха това малкото е доста яко! Май се запали да правих различни в цвят или мащаб проекти  :D

Това си е оригинален сет - 7796. С различните цветове и малко промени се получават интересни нещица, понякога дори изглеждат доста различни от самия сет.  :)

Stey

Стоян В.Б.

anko

според мен човека на тераската много си харесва къщата и е решил да купи една такава мини за кучето си
Ангел Ангелов

Morpheus

Гледам само теми за продажбам та да разнообразя малко.
От доста време е готова, но все ме мързеше да я снимам, та това е:

mrcastle

busa

град София тел. 0887302715

Balkan_freak

Много добре се е получила терасата, с паркинг отдолу!!!
Браво, много ми харесва ;D ;D ;D!!!