• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Нека да се запознаем!

Започната от C-3po, 27, Февруари, 2010, 03:13:29 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

tomisagledva4a

Тома Томов на 33 от София. От дете съм заплен по легото. На времето имах късмета да ми изпращат сетове от Франция. Фен съм на средновековната серия. За съжалежие сега всичките лега са дълбоко скрити и чакат по добри времена.

vladoniki

Добре дошли!

Много се радвам, когато хората пазят Легото от детските си години! Това е една истински ценна играчка, която остава полезна, дори когато пораснем.  ;D

botsko

Казвам се Боян, на 25 години, от София. Имам 42 сета като 38 от тях са ми от детските години. Фен съм на Model TEAM, но съм и фен на Castle и Town. За момента събирам предимно MODEL TEAM като целта е от всеки сет по 2.

Nikola Bathory

Аз съм Никола, /вече/ възрастен ЛЕГО фен, слушам метъл музика, а любимите ми Лего серии са Castle и Пиратите.

vladoniki

Привет, момчета! И добре дошли!

Ники, прегледай линковете в подписа си - има тук-там някоя дребна грешка - едни кавички в повече и някъде си сложил шпация. :)

Nikola Bathory

bogdan

Богдан от Пазарджик на 24 години харесвам транс музика и следя редовно епизодите на армин ван бюрен  8) радвам се че се присъединих вав вашето форумче , може да споделяме идеи и мнения заедно  :)

Anakin

Ми аз съм Петър на 21г. Любимата ми серия е Star wars. и се занимавам с лего от 3 години, зарибих се след едно изложение в германия.

vladoniki

О, добре дошли! Събираме се още от по-възрастните Лего любители.  :)

Anakin

Трябва, че така като гледам процентът на 18+ е доста нисък :)

vladoniki

Цитат на: Anakin - 17, Декември, 2010, 09:37:59 AM
Трябва, че така като гледам процентът на 18+ е доста нисък :)

Като цяло в България процентът им не е много висок. Но покрай нас може да запалим и други... :)

LostTempler

Здравейти, аз съм Българ (само се шегувам  :D)
Името ми е Ясен на отутрешни 20 съм  ;D , от София. Легото ми е едно от любимите занимания от както се помня, или по-скоро от както помня като цяло. Още от невръстен съм си играл с легото на братовчед ми, а след като нашите ми подариха първия сет на 5 годишна възраст, започнах собствената си колекция. Почитател съм на космическите серий най-вече, както и пиратските. За форума разбрах наскоро, но веднъж мине ли ми сесията смятам да наваксам  ;)
Фен съм на твърдото звучене, бих казал на музиката като цяло. За сега толкоз  ::)
Послепис:
Ако фотографските ми умения се подобрят може да кача няколко от последните ми проекти :)
Vi Veri Veniversum Vivus Vici

vladoniki

Ясен, здравей! Ако правилно съм те разбрал, утре имаш РД? Ще се радвам да споделиш твоите творения и проекти с нас. Успех по време на сесията! :)

.::Lubo::.

Странно но не съм писал нищо в темата
Повечето от вас сигурно ме познават но да кажа още неща!
Добре казвам се Любомир Маринов предпочитам да ми казват Любо .
Роден съм на 17 януари във Варна .
Занимавам се с лего откакто се помня любима серия Междузвезни Войни (Star Wars)Знам абсолютно всичко по тази тема (гарантирам ви го)
Любими филми са ми : Star Wars, Jurassic park, Indiana Jones и др.
Хобитата ми са Лего (разбира се) Колекциониране на скъпи игрални предмети(професионални боллинг и голф топки)
И колекциониране на различни видове пистолети (не съм терорист спокойно!)
Май това стига
До нови срещи
Любомир Маринов

http://www.youtube.com/user/tyranno41
Рождена дата 17 януари

LostTempler

Благодарско vladoniki, радвам се че съм тук  :) .

LostTempler