Аз малко поизчаках с коментарите си, защото наистина се запознах с Милен и два пъти купих от него сетове.
Бе странна гореописаната ситуация и се чудих какво по-точно да напиша.
Аз също потвърждавам, че нещата бяха ок. Има една две дреболии/части, които ги поръчах за подмяна. За такива неща не правя проблем
Направих и втора покупка от Милен. Мисля, че и той остана доволен не съм го изпилявал за цените.
Ще опиша следната ситуация:
Даже нещо бях направил техническа грешка при първата ми покупка - в кореспонденцията ни му бях написал сет 60018 вместо 60019. Той ми го бе приготвил, но го върнах, защото го имах и се разбрахме да ми подготви желаният от мен 60019.
Изпрати ми го после за негова сметка.
В интерес на истината му платих малко по-висока цена за сетовете 60016 и 60019 от обявените цени впоследствие в обявите му. Нищо не съм му казал, все пак ние се разбрахме за цените преди да ги обяви публично.
Само че, за втората покупка смея да твърдя, че Милен ми направи отстъпки и така се компенсира разликата.
ВСИЧКО ТОВА ГО НАПРАВИ ТОЙ, САМ БЕЗ ДА СЪМ МУ НАМЕКВАЛ.
Това си бе изключително похвално поведение.
Толкова от мен по темата!
П.С. Обръщение към Владо - в тази връзка ти бях писал преди няколко дена, че Милен продава 60018: Cement Mixer
Аз го видях с очите си, тъй като му исках сглобени сетовете. Като го разгледах ми се стори като чисто нов.
Ако не е продаден, ето от къде да си го набавиш.