Преди време Гого написа че съм се върнал и точно в този момент ми изгоря компютъра
, е ремонтирах го, но докато вляза в ритъм отново – зор.
Не съм започвал директно с „техник“ и съм фен на замъците.С години съм искал да си купя, но прецених че сега е момента и то както аз искам да бъде.Ми купих 2 клограма пластмаса и започнах.
Охранително укрепление – за сега е wip.
Wip-е защото планирам озеленяване-пълзящи храсталаци по стените, още една плоча в съседство – ала езеро с папури
, трябва да разработя лесен достъп до 3-те етажа на кулата.А също така достъп и до кръчмата и оръжейната за да може да се играе.
За мен беше важно да има нормален път за човечетата до всички зони по укреплението (кулата е със стълбище от горе до долу).
Мразя зеленото във всичките му форми, но тази серия на Kingdoms - Dragon Knights много им се кефя, естествено след Black Falcons.Колоратурата ме радва – тъмно зелено,тъмно оранжево и кремаво (tan) използвах го като настилка на влизане във форта (и се получи- ха ха).
При влизане във форта – дясно първата врата е кръчмата, има прозорец поне някаква светлина да има.Дясно втората врата е точно под кулата – оформи се помещение което става за склад или оръжейна.В дъното и ляво е ала конюшна има едни греди като за привързване на конете.Веднага в ляво е стълбата за горните нива.
Горното ниво е къщето – 4 легла, камина, окачалки за армировките от там се влиза в кулата която е на 3 етажа.Единственото оборудвано място е къщата за това е и wip мока.
Фортът (наблюдателно укрепление) съм го замислил за 7 души (4 легла) постоянно на смяна 2-ма охрана и един гарнизонен (шеф) с леглото на второто ниво в кулата.
Преди да започна строежа доста здраво експериментирах с наклонените панели - зорът бе да прилегнат плътно.
Ето и галерията:
http://s35.photobucket.com/user/iorun/embed/slideshow/the%20fortПрилагам и лдд файлът (по-долу).Не е финалният файл, но смятам че е достатъчен.
Надявам се да ви е харесало, за мен си беше емоция с дизайнът и тези 2500 части че и повече.
Винаги може и по-добре.