Автор Тема: Правилата на форума!  (Прочетена 11947 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен vladoniki

 • Администратор
 • Супер маниак
 • *****
 • Публикации: 4925
 • Пол: Мъж
  • Владо Никифоров
  • Светът на Владо
 • Набор: '82
 • Телефон: 0888897207
Правилата на форума!
« -: 11, Ноември, 2009, 08:05:05 am »
1. Моля, пишете на български език. Изписвайте думите само на кирилица. Постове изписани с латински букви ще бъдат изтривани.

2. Моля, пишете грамотно, според нормите на българския език. Забранено е писането на латиница, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и др. с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други символи извън кирилицата.

3. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители.

4. Заглавието на темата трябва да е свързано с писаното в нея и да описва кратко, точно и ясно съдържанието й. Задължително е използването на следните съкращения, изписани пред заглавието, когато това е необходимо:
- MOC: - МОЕ ТВОРЕНИЕ - използвайте, когато в темата представяте Лего модел, измислен и сглобен от вас самите.
- WIP: - В ПРОЦЕС НА РАБОТА - използвайте, когато представяте Лего модел, измислен от вас, но не е довършен.
- LDD: - КОМПЮТЪРЕН МОДЕЛ - използвайте, когато представяте компютърен вариант на модел, измислен от вас.
- MOD: - МОДИФИКАЦИЯ - използвайте, когато представяте модификация на оригинален Лего сет.
- REVIEW: - ПРЕДСТАВЯНЕ - използвайте, когато правите представяне на оригинален Лего сет.

5. Преди да публикувате нова тема използвайте търсачката, за да сте сигурни, че подобна тема не е публикувана от друг потребител по-рано. Дублираща се или подобна тема ще бъде изтривана.

6. При публикуване на нова тема избирайте най-подходящият за нея раздел на форума. Публикувани теми в неподходящ раздел ще бъдат премествани.

7. Забранява се публикуването на:
  7.1 материали, съдържащи порнография, насилие, прокламация на наркотици и тероризъм, обиди на расова, сексистка или религиозна основа.
  7.2 линкове към пиратски софтуер, музика и други произведения с пиратски произход, за които няма разрешения за публикуване от притежателя на авторските права.
  7.3 постове с цел спам.
  7.4 реклами

8. Не се допуска публикуване на мнения оронващи престижа на БрикМания БГ. Подобни постове ще бътат изтривани.

9. Теми и постове подклаждащи противоречея и/или спорове нямащи отношение с Брикмания БГ са забранени, подобни мнения ще бъдат изтривани.

10. Администраторът си запазва правото да променят или да маха постове по всяко време. Кое е спам, неподходящо, обидно и др. се окачествява по негова преценка, а не по преценка на потребителите.

11. БрикМания по никакъв начин не носи отговорност за публикуваната от участниците във форума информция!

12. В раздел Купувам са валидни допълнителни правила, моля запознайте се с тях - ТУК.

13. Потребител, който направи 3 /три/ нарушения на 1 /едно/ или повече от по-горните правила ще получи временна забрана (1 календарен месец) за достъп до форума (БАН). При повторно нарушение (след изтичане на първата забрана), потребителят получава постоянна забрана за достъп до БрикМания БГ.

14. Потребител, който смята, че е получил неправомерно временна или постоянна забрана за достъп до форума, може да се свърже с администратора на БрикМания чрез e-mail: forum@brickmania-bg.com. След което ще получи допълнителни указания, ако са нужни такива.

15. Всеки потребител трябва да напише името и фамилията си в полето "Име". Въвеждането на подписа се прави в "Личен профил/Промени профила/Публична информация/Име:", след като напишете имената си в празното поле, натиснете бутона "Промяна на профила". Би било добре да попълните и полетата "Рождена дата:" и "Местонахождение:".
За да се избегнат спекулации - това правило не е в разрез със българското законодателство, изписването на имената ви в подписа не е събиране и/или обработка на лични данни!


За въпроси и всякаква друго информация - forum@brickmania-bg.com
« Последна редакция: 31, Октомври, 2015, 10:44:07 pm от vladoniki »

БрикМания БГ - Лего обществото на България

Правилата на форума!
« -: 11, Ноември, 2009, 08:05:05 am »